Rouwverwerking

Een liefdevolle en zachte manier om weer verder te kunnen

Wie om kan kijken, kan vooruitzien!

Rouwverwerking, je hoeft het niet alleen te doen. En onder begeleiding van deskundigen is het veilig en zacht. Het gecompliceerde van rouw is dat je het met je mee kunt dragen als een ongeopende buidel. Vroeg of laat springt de buidel spontaan open en ben je toe aan verwerking. De aanleiding komt soms uit het niets.
Vooral volwassen die in hun jeugd een ouder hebben verloren, blijven vaak lang lopen met het verlies en mijden het rouwproces. Bovendien heeft het verlies van een ouder (vanzelfsprekend) grote impact op een kind en zijn/haar levensloop.
 
Hoe merk je dat jij toe bent aan verwerking? Een gevoel hebben dat je niet echt leeft, weinig energie ervaart in je leven, veel zorgt voor de ander en jezelf wegzet, neerslachtig gevoel, stoerheid vanuit de overleving etc. Wil jij weer aan het roer staan van jouw leven en ben je toe aan verwerking? Geef je op voor deze workshop. Uiteraard is het ook mogelijk om rouwverwerking in individuele begeleiding te doen. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Praktische informatie:

DatumStaat nog niet gepland
Tijden10.00 uur tot 17.00 uur
KostenKosten € 115,=
Inclusief koffie/thee en lunch
PlaatsBoerentempel
BegeleiderCaroline Scholten
Tel:06-23433706
OpgaveContact-formulier