Leren mediteren

Verbindt lichaam weer met geest en ziel

Weer focus en bewustzijn op je eigen leven

Lekker meer zelfverzekerd door het leven gaan. Een eigen basis vinden om weer eigen keuzes te maken.

Mijn droom en hartenkreet is om mensen naar hun eigen potentie of kracht te begeleiden. En wel op een eenvoudige en ontspannen manier.

We hebben zo’n gigantisch potentieel in onszelf!!!!. Maar beseffen dat vaak niet. 

Hoe komen we daar? En wat moeten we daar voor doen?

Om dat potentieel weer open te krijgen in jezelf, is het nodig dat je zelf verantwoordelijkheid neemt. Bewust worden dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven en jij de creator bent van jou eigen leven. 

Alleen mediteren is vaak moeilijk. Op internet zijn er voldoende programma’s te vinden maar meestal houden we dat niet vol. De beslommeringen van iedere dag vragen vaak meer aandacht en blijkbaar is er ook een gemis van iets. 

Fysiek de lessen volgen is veel leuker en afwisselender. Het gaat makkelijker en je kunt vragen stellen. Iedereen heeft vragen en komt dingetjes tegen over zijn eigen lichaam en geest. Het geeft vertrouwen als je dit met elkaar kunt delen en je kunt er tevens veel van leren. En toch heeft iedereen ook zijn eigen leerweg.

Leren mediteren gaat over je lichaam, gewaarwording, luisteren, voelen en betekenis geven. En wat jou niet dient kun je loslaten.

Iedere week drie kwartier onder begeleiding mediteren en je zult voelen hoe snel er beweging komt in jou leven. En rust krijgt in je hoofd. De zin van het leven toeneemt omdat jij aandacht geeft aan het goede van jezelf en de tekens van het lichaam leert begrijpen. Je hoofd wordt leeg, je voelt je meer ontspannen en je hart gaat dansen!

Je mag ook gewoon een paar lessen proberen en voelen of het bij je past.

Gun jezelf een mooi leven!

Praktische informatie:

DataIedere maandag, m.u.v. feestdagen
Tot en met juni; In september gaan we verder
Tijden19.00 uur tot 19.45 uur
Kosten8,50 euro per avond
PlaatsBoerentempel
BegeleiderCaroline Scholten
Tel: 06-23433706
OpgaveContact-formulier