Rouwverwerking met Rituelen (individueel)

Een liefdevolle en zachte manier om weer verder te kunnen

Wie om kan kijken, kan vooruitzien!

Rouwen: wat is het eigenlijk?

We leren er niets over op school en plots heb je met het rouw verschijnsel te maken. Dan….., of we nou willen of niet, hebben we er vanuit ons gevoel mee te dealen. Allerlei lichamelijke klachten kunnen ontstaan.

Je hoeft het niet alleen. Juist samen met begeleiding is het leren aanvaarden van de werkelijkheid van verlies zachter en fijner. Rouwen is hart werken waar bedding of steun bij nodig is. Anders ontstaat er gestolde rouw.

Wij mensen zijn soms ook in staat om het rouwproces uit te stellen en dan komt het rouwproces later. Het mooie van ons lichaam is dat het iedere gebeurtenis (bewust/onbewust) onthoudt. En kunnen we het later weer her-inneren. Weet je welkom met verlaat verdriet.

Ver-werken/verteren van verlies door helende verhalen, rituelen, stukjes theorie die je eigen proces gaan begrijpen, lichaamswerk, muziek.  Rouwen is het bewust worden, ervaren en verwerken van verlies. Vandaar de mooie zin bovenaan: “wie om kan kijken, kan vooruit zien”.

Rituelen

Als je een stap wilt zetten in je rouwproces, is een ritueel heel fijn en mooi. Er gebeurt op een zachte manier veel. Natuurlijk moet ik je eerst beter leren kennen. In 3 begeleidingssessies begeleid ik je in je rouwproces en sluit ik af met een ritueel. Zacht en precies de juiste stap voor jou!

Wil je meer weten over mijn manier van begeleiden? Bel gerust voor een gratis kennismakingsgesprek.

Praktische informatie:

Data3 gesprekken.
Data in overleg bepalen
TijdenIn overleg
KostenGratis kennismakingsgesprek
€ 285,=
PlaatsBoerentempel
BegeleiderCaroline Scholten
Tel: 06-23433706
OpgaveContact-formulier